Nätverk för växtverk

Notiser

Denna veckan har jag en fulltecknad nätverkskalender.

Mellan nätverken är det jobb, coaching, möten och utbildning. Och livet.

BNI-lunch testas måndag med BNI Malmö Temperance, Clarion Hotel i Malmö – tack Sarah Ellström på Orange Box för inbjudan! Ett BNI-möte är alltid inspirerande, jag har tidigare besökt BNI Malmö Hilton, som är tidig onsdag morgon – helt klart har det sina fördelar att vara uppe arla tidigt, om än en utmaning för nattuggla som mig – men sedan har man energi resten av dagen så det räcker och blir över. Härligt fokus på att göra business. Som en följd av BNI, som gäst och som ersättare, har jag både haft och bokat in lärande och givande one-to-one’s. BNI är på många vis en utmärkt säljskola. Och det är ju det det handlar om – att skapa lönsamhet = frihet, för oss alla.

Tisdagens lunch och levande samtal intog tillsammans med Höjdarna och Nätverk Arbetslivet, ett annorlunda och nära koncept, för och med företagande och/eller företagssamma kvinnor. För Nätverk Arbetslivet kommer jag att blogga texter om socialt ansvarstagande för företag, det är i alla fall stommen. För andra är det ilska, läs själva.

Onsdagmorgon är det dags att prova det lokala nätverket, BNI Habo Ljung, ännu en tidig morgon – men jag ser fram emot att få gå dit med min gode vän Pamela på MacDowell Advertising, och tillsammans med företagaren Malin Sparrholm från Lomma, som driver ett av mina favoritcaféer, Kajgatan 34.

Torsdagen kommer att avslutas med ett Affärsmingel och Afterwork-event på Centiliter&Gram, Lasse Twetman kommer att inspirera oss. Som extraengagerad för Friskis&Svettis i Lomma/Burlöv (titta gärna in på deras facebooksida som det nu blivit fart på!) är det särskilt lockande, liksom de strålande vännerna jag äntligen ska få umgås med.

Och för retorikens skull – en retorikfrukost fredag morgon, på Ideon.

Dessutom är jag i full färd att planera för en egen nätverkskväll på underbara Soppor&Sånt.

Nu ska det stansas fler visitkort.
Nätverk ska göra underverk!